Bedankt dat je onze Gratitude Booth bezocht deze zomer!

Eindelijk mochten we weer! Na twee jaar corona is het goed om stil te staan bij de mensen en dingen waar we dankbaar voor zijn. En waar konden we dat beter doen dan op festivals waar je met vrienden los kan gaan en ultieme vrijheid ervaart?

Het uiten van je dankbaarheid geeft je mentale veerkracht een boost, dat is zelfs wetenschappelijk bewezen. ID&T Group plaatste deze zomer daarom op zeven evenementen een zogenaamde Gratitude Booth i.s.m. We Spark the World, waarin jij jouw dankbaarheid kan uiten in een foto of video. Hier delen we de leukste beelden en compilaties voor je ‘daily dose of gratitude’. Houd onze socials in de gaten om te zien waar we dit najaar of voorjaar te zien zijn!

Waar waren we te vinden
deze festivalzomer?

Wist je dat?

…wetenschappelijk onderzoek laat zien dat het trainen van dankbaarheid ervoor kan zorgen dat jij:
  • Je gelukkiger voelt
  • Meer over hebt voor een ander
  • Je minder druk maakt om spullen
  • Gemotiveerder bent op school of werk
  • Beter slaapt

De Gratitude Booth op jouw evenement?

Help jij mee om dankbaarheid te verspreiden in Nederland? Hoe meer mensen dankbaarheid delen, hoe veerkrachtiger de samenleving wordt.

Volg ons op de socials

Op onze social kanalen zien we graag waar je dankbaar voor bent. Deel het met ons en check de sparks van anderen.

@wesparktheworld

Wij zijn dankbaar voor onze partners

id-t-2-logo-png-transparent

Hulp nodig?

Veel jongeren zijn in deze moeilijke tijd gestresst of voelen zich down. De professionele coaches van UpTalk bieden jongeren uit Amsterdam en Diemen hulp om lekker in hun vel te zitten. Gratis. Iedere dag van de week.

Over ons

We Spark the World is een concept van Stichting JIM, SYNC Lab en Public Cinema. De campagne is gefinancieerd en ontwikkeld in samenwerking met Thrive Amsterdam Mentaal Gezond.

Contactgegevens

Public Cinema
Burgemeester de Vlugtlaan 125
1063BJ Amsterdam
020-7008231
wesparktheworld@public-cinema.com

Ik wil partner worden

Vertel ons hieronder waarom je partner wilt worden. Een vraag stellen mag ook natuurlijk. We proberen zo snel mogelijk op je mail te reageren.