Spark their world

Dankbaar zijn brengt geluk en een veerkrachtige samenleving. Wetenschappers hebben namelijk ontdekt dat dankbaar zijn een impuls geeft aan mentale veerkracht.

Oftewel, door dankbaar te zijn maakt ons brein geluksstofjes aan en dat voelen we. We zijn meer bezig met positieve dan negatieve gevoelens en dat zorgt voor duurzaam geluk. Dankbaar zijn is een skill die we onszelf kunnen aanleren.
En jong geleerd is oud gedaan. Dus laten we samen dé ultieme life hack meegeven aan jongeren. Leer ze dankbaar te zijn en het door te geven. En zo mentaal sterker te worden.

Play Video
Play Video

Dankbaarheid Toolkit

In onze Dankbaarheid Toolkit vind je een introductie en challenges die je in groepsverband met jongeren kunt doen. Download de Dankbaarheid Toolkit, lees de introductie,
mail de challenges naar de jongeren en bespreek deze met elkaar. Of ga ‘old skool’ en print de challenges.

Inhoud Toolkit:

Introductie: hoe gebruik je de toolkit?
Challenges: vier challenges om samen met jongeren te doen, ondersteund met wetenschaps- en inspiratievideo’s.

0
Organisaties en professionals doen al mee!

Wij zijn dankbaar voor onze partners

Doe mee op de socials!

Volg ons hier:

Help je mee om dankbaarheid ook online te verspreiden? Download onze Social Toolkit met voorbeeldteksten, story templates, foto’s en een handleiding zodat je altijd de juiste (hash)tags bij de hand hebt.
Meer happiness voor iedereen!

Hulp nodig?

Veel jongeren zijn in deze moeilijke tijd gestresst of voelen zich down. De professionele coaches van UpTalk bieden jongeren uit Amsterdam en Diemen hulp om lekker in hun vel te zitten. Gratis. Iedere dag van de week. Via app, chat of walk-in (spreekuur).

Over ons

We Spark the World is een concept van Stichting JIM, SYNC Lab en Public Cinema. De campagne is gefinancierd en ontwikkeld in samenwerking met Thrive Amsterdam Mentaal Gezond.

Meer weten over ons?

Contactgegevens

Public Cinema
Burgemeester de Vlugtlaan 125
1063BJ Amsterdam
020-7008231
wesparktheworld@public-cinema.com

Ik wil partner worden

Vertel ons hieronder waarom je partner wilt worden. Een vraag stellen mag ook natuurlijk. We proberen zo snel mogelijk op je mail te reageren.